Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Το Σωματείο μας σε συνεργασία με το Σωματείο της Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ στις 27 Μαΐου πραγματοποίησε σύσκεψη, στην οποία είχαμε καλέσει όλους τους συναδέλφους που αποχώρησαν της υπηρεσίας λόγω συνταξιοδότησης από τον Αύγουστο του 2011 μέχρι σήμερα και είχαν πάρει μειωμένη αποζημίωση. Στη σύσκεψη αυτή παρευρέθηκε και ο δικηγόρος κ. Λουκάς Αποστολίδης στον οποίο ανετέθη η υπόθεση με κόστος για κάθε συνάδελφο το ποσό των 50 ευρώ.
Όσοι συνάδελφοι θέλουν να συμμετάσχουν στη δικαστική διεκδίκηση ολοκλήρου της αποζημιώσεως, πρέπει να περάσουν από το Σωματείο το αργότερο μέχρι 30 Σεπτέμβρη με τα εξής δικαιολογητικά:
1. Απόφαση εργοδότη ότι απολύθηκε λόγω συνταξιοδότησης
2. Βεβαίωση (απόδειξη) του ποσού που πήραν αποζημίωση
3. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
Επίσης ορισμένοι συνάδελφοι έδωσαν τα 50 ευρώ, δεν έφεραν όμως τα δικαιολογητικά, οπότε δεν μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση.
Θα σας περιμένουμε μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.