Αρχική » Εφημερίδα

Αρχείο κατηγορίας Εφημερίδα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος

Ευθύμιος Ρουσιάς

Αντιπρόεδρος

Γιάννης Ζαχαρής

Γεν. Γραμματέας

Νικόλαος Μητροκώτσας

Αναπλ. Γραμματέας

Γιώργος Αρβανίτης

Ταμίας

Μαντάς Μιχαήλ

Αναπλ. Ταμίας

Χειμώνας Ιωάννης

Έφορος

Φωτεινή Κουλοβασιλοπούλου

Μέλη

Ηλίας Μπονάρος, Τριανταφύλλου Τριαντάφυλλος, Λάμπρος Ντρής,

Αναστάσιος Μπασιάς

 

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος: Βαγγέλης Χειμώνας

Γραμματέας: Κλημαντίρης Νικόλαος

Μέλη

Κουτσοθόδωρος Νικόλαος

Πέτρος Βαλιάνος

Αντώνης Γεωργιλάς

Η λειτουργία των γραφείων του Σωματείου το καλοκαίρι

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του Σωματείου μας λόγω των καλοκαιρινών διακοπών θα παραμείνουν κλειστά από 19 Ιουλίου μέχρι 27 Αυγούστου. Θα είμαστε και πάλι κοντά σας από την Δευτέρα 30 Αυγούστου.
Όμως και στις καλοκαιρινές διακοπές θα είμαστε κοντά σας για να αντιμετωπίσουμε μαζί όποιο πρόβλημα σας παρουσιαστεί. Όταν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα να μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της κινητής τηλεφωνίας και να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε δίπλα σας αρωγοί και συμπαραστάτες όπου και αν βρισκόμαστε.

Η Διοίκηση

Ολοκληρώθηκε το τ.155 του ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ. Σε λίγο σπίτια σας!

Αυτό είναι το νέο φύλλο τ. 155 της εφημερίδας του Σωματείου μας “ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος”… Για να το διαβάσετε όπως ακριβώς θα έρθει τυπωμένο στα σπίτια σας, πατήστε απλά EΔΩ. Και θα ανοίξει σελίδα -σελίδα…
Σε λίγο στα σπίτια σας…

Ολοκληρώθηκε το τεύχος 154 του ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ. Σε λίγο θα είναι σπίτι σας…

Ολοκληρώθηκε το τ. 154 της εφημερίδας του Σωματείου μας «ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος» και στάλθηκε στο πιεστήριο για εκτύπωση και βιβλιοδεσία, σακουλοποίηση.

Όπως πάντα 16σέλιδη με πλούσια ύλη που θα διαβαστεί. Ακολουθώντας τη συνήθη διαδικασία και με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα λειτουργήσουν με επάρκεια τα ΕΛΤΑ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να είναι στα σπίτια όλων των συναδέλφων.

Ωστόσο, όπως κάνουμε πάντα, από ΕΔΩ μπορείτε να τη δείτε άμεσα και να τη διαβάσετε όπως ακριβώς θα κυκλοφορήσει τυπωμένη.

Μπορείτε επίσης να πατήσετε απλά πάνω στη φωτογραφία του πρωτοσέλιδου και θα ανοίξει το pdf για να τη διαβάσετε.

Κυκλοφορεί ήδη το τ. 150 του ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ

Ολοκληρώσαμε την έκδοση και του 150 τεύχους της εφημερίδας του Σωματείου μας “ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος”. Και πήρε το δρόμο της για το πιεστήριο. Σε λίγο θα φτάσει με το ταχυδρομείο και σπίτια σας. Μπορείτε όμως να τη διαβάσετε ήδη από ΕΔΩ όπως ακριβώς θα την πάρετε και στα χέρια σας τυπωμένη…

Ολοκληρώσαμε και το 151 φύλλο του ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της νέας εφημερίδας μας «Ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος» τ.151… Ξεφυλλίστε το και διαβάστε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένο, πατώντας ΕΔΩ.

Έτοιμο και το 151 τεύχος της εφημερίδας του Σωματείου μας, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ. Την Πέμπτη 5/11/2020 το μεσημέρι ολοκληρώσαμε και τις τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες και δόθηκε το Ο.Κ. προκειμένου να φύγει προς εκτύπωση στο πιεστήριο.

Έτσι σε μια εβδομάδα με 10 μέρες θα είναι σπίτι σας, αποδεικνύοντας στην πράξη πως αν υπάρχει διάθεση για προσφορά, τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τους συναδέλφους μας. Διότι μπορεί να βιώνουμε τη μεγάλη δυσκολία ενός δεύτερου εγκλεισμού σε καραντίνα, αλλά πάντα θα βρίσκουμε τρόπου για να κρατάμε ζωντανό και δραστήριο το Σωματείο μας.

Πολύ πλούσιο, από πλευρά θεματολογίας και ενημέρωσης είναι και αυτό το φύλλο. Με σοβαρές αναλύσεις, αρθρογραφία, αλλά και καταγραφή της πλούσιας δραστηριότητας για ότι κάνουμε και πρέπει να γνωρίζεται σε όλα τα επίπεδα. Μελετήστε τη, διεξοδικά και σε βάθος, είτε μέσα από ΕΔΩ είτε σαν χαρτί όταν θα έρθει σπίτι σας, σε λίγο.

Και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το προεδρείο σε ότι απορίες ή διευκρινήσεις, χρειαζόσαστε. Την έχουμε ανάγκη όλη αυτή την αμφίδρομη πληροφόρηση και σας θέλουμε συμμέτοχους σ’ αυτή προσπάθεια.

Διότι είναι σαφές, το είδαμε και στην πρώτη περίοδο, κανένας κορονοϊός, δεν είναι σε θέση, ότι σοβαρά προβλήματα κι αν δημιουργεί αυτό το σημαντικό και πολύ πλούσιο έργο που γίνεται στο Σωματείο μας. Και ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ, το ξέρετε, είναι η αιχμή του δόρατος…

Κυκλοφορεί το 152 φύλλο της εφημερίδας του Σωματείου μας, “ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος”

Την περασμένη εβδομάδα, ολοκληρώσαμε παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που ζούμε με αφορμή την πανδημία Covid-19, το 152 φύλλο της εφημερίδας του Σωματείου μας “ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος”.

Έχει, όπως πάντα άλλωστε, πολύ ενδιαφέρουσα ύλη από τη δράση του Σωματείου μας, πλούσια αρθρογραφία μέσα από την επικαιρότητα και πολλά ενδιαφέροντα σημεία μέσα στις σταθερές 16 σελίδες της.

Υπενθυμίζουμε ότι ο “ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος” είναι από τα ελάχιστα συνδικαλιστικά έντυπα που κυκλοφορούν παρά τις δυσκολίες των καιρών… Μπορείτε να τη διαβάσετε και από ΕΔΩ, φτάνει να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα ανοίξει μπροστά σας…

Ολοκληρώθηκε και το φύλλο 153 του “ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ Σιδηροδρόμου”

Ολοκληρώθηκε και το το τεύχος 153 της εφημερίδας του Σωματείου μας “ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος”, μέσα στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες του φονικού ιού Covid-19 που μας κρατά καθηλωμένους στα σπίτια μας.

Καταβάλλοντας προσπάθειες για να μη λείψει η ενημέρωση, η συντροφιά, το μοίρασμα μαζί σας, άλλο ένα 16σέλιδο “έφυγε” για το πιεστήριο και σε λίγο θα είναι στα χέρια σας.

Δείτε το πρώτοι από ΕΔΩ. Πατώντας πάνω σ’ αυτόν τον σύνδεσμο έχετε τη δυνατότητα να δείτε την εφημερίδα μας, όπως ακριβώς θα κυκλοφορήσει τυπωμένη και να τη διαβάσετε από τον υπολογιστή σας. Δοκιμάστε το!

Ρεπορτάζ καρδιάς από μια όμορφη πρωτοβουλία του Σωματείου Συνταξιούχων ΗΣΑΠ…

Είναι από τις φορές που μου αρέσει που είμαι δημοσιογράφος. Το να είσαι παρών για να καταγράψεις μια όμορφη πρωτοβουλία ενός Σωματείου με το οποίο έχεις την τιμή να συνεργάζεσαι επαγγελματικά για 25 και πλέον έτη έχοντας την ευθύνη της εφημερίδας τους ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ, είναι προνόμιο. Και ευχαριστώ τον πρόεδρο του Σωματείου, Θύμιο Ρουσιά, για την εμπιστοσύνη του.

Βρεθήκαμε λοιπόν και φέτος στο ΤΙΤΑΝΙΑ και ζήσαμε κάτι πολύ ξεχωριστό και ανθρώπινο… Κάτι που κάνει αυτό το Σωματείο να ξεχωρίζει, επειδή εκτιμά τα μέλη του και το δείχνει με τις πρωτοβουλίες του. σ’ αυτό λοιπόν το ξενοδοχείο, το Σωματείο Συνταξιούχων ΗΣΑΠ, παρέθεσε γεύμα αγάπης για 600 και πλέον μέλη του που ήταν παρόντα..

Το κάνει αυτό μια φορά το χρόνο, κάθε χρόνο, προς το τέλος του Ιανουαρίου… Και πάντα έχω την τιμή να με καλούν να μοιραστώ μαζί τους τη χαρά τους. Ξαναβρίσκονται, θυμούνται πράγματα από τη δουλειά τους και μοιράζονται εμπειρίες… Και φυσικά τους μεζέδες του ξενοδοχείου και την όμορφη φιλοξενία του.

Σε λίγες μέρες θα πάρω υλικό και θα ετοιμάσουμε το νέο τεύχος της εφημερίδας τους ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ. Και φυσικά αυτή η εκδήλωση θα έχει το χώρο της, μέσα στην έκδοση. Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και… παρασκήνιο, από την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση. Όπως άλλωστε κάνουμε κάθε χρόνο… Όμως εγώ, ένοιωσα την ανάγκη να κάνω κάτι διαφορετικό.

Προσπάθησα να καταγράψω, ένα ξεχωριστό ρεπορτάζ καρδιάς. Και να το φιλοξενήσω εδώ και στο Site μου… Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας όλη αυτή την ομορφιά της ανθρώπινης ψυχής που δεν ισοπεδώνεται από την καθημερινή συνδικαλιστική πρακτική. Αντίθετα, τονώνεται ακόμα περισσότερο καθώς ανακαλύπτεις συνεχώς κι άλλα όμορφα πράγματα.

Για μένα, το να προσφέρεις το καλύτερο που μπορείς στα μέλη σου, ξεπερνά οτιδήποτε άλλο. Και το Σωματείο Συνταξιούχων ΗΣΑΠ συνεχίζει να το κάνει αυτό, ακόμα και σε εποχές δύσκολες, σαν αυτές που περνάμε. Μακάρι να βρίσκονταν κι άλλοι μιμητές τους σ’ αυτή την όμορφη ξεχωριστή πρωτοβουλία.

Έτοιμη και η εφημερίδα του Σωματείου μας τ. 148

Κυκλοφορεί ήδη κι αν δεν την έχετε πάρει, από μέρα σε μέρα θα σας έρθει σπίτι το νέο τεύχος της εφημερίδας του Σωματείου μας ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ με πλούσια ύλη από τη δράση της Διοίκησης.

Ξέρουμε ότι την περιμένετε γι’ αυτό μπορείτε να τη δείτε ήδη όπως ακριβώς θα είναι τυπωμένη, πατώντας ΕΔΩ.

Έτοιμο και το τ. 142 του ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ Σιδηροδρόμου… Σε λίγο στα σπίτια σας

Την Παρασκευή 8/2/2019 ολοκληρώσαμε την έκδοση της εφημερίδα; του Σωματείου μας ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ και πήρε το δρόμο της για το πιεστήριο.

Θα χρειαστεί τεχνικά, λίγο χρόνο ακόμα έως ότου γίνει η εκτύπωση, η σακουλοποίηση, το χώρισμα της κατά ταχυδρομικούς τομείς και η αποστολή της από τα ΕΛ.ΤΑ. στα σπίτια όλων των συναδέλφων.

Τη διαδικασία τη γνωρίζετε. Αν τα καταθέτουμε όλα αυτά εδώ, είναι γιατί ξέρουμε ότι την περιμένετε με λαχτάρα να τη ξεφυλλίσετε, να δείτε τα θέματα της, να διαβάσετε τα άρθρα της και τα αφιερώματα της.

Σας βεβαιώνουμε ότι και αυτό το φύλλο είναι ένα από τα καλύτερα… Με πολλές ειδήσεις από τη δράση του Σωματείου μας, μεγάλο αφιέρωμα από την κοπή πίτας και με πολλά άλλα πράγματα που θα τα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα.

Για να σας δώσουμε μια γεύση του περιεχομένου της μπορείτε από τώρα να τη διαβάσετε όπως ακριβώς θα τυπωθεί πατώντας σ’ αυτόν ΕΔΩ τον σύνδεσμο…

Έτοιμη η εφημερίδα μας Ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ, τ.143

Ολοκληρώθηκε και πήρε το δρόμο της για το πιεστήριο, το νέο τεύχος της εφημερίδας μας ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ αρ. 143 με 24 σελίδες και με πλήρες αφιέρωμα στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας που πραγματοποιήθηκε στο ΤΙΤΑΝΙΑ στις 20 Μαρτίου 2019.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η εκτύπωση η σακουλοποίηση της και η αποστολή της μπορείτε να τη διαβάσετε από ΕΔΩ.

Ιούλιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Το Μουσείο ΗΣΑΠ

Το βιβλίο του Δ. Γεωργίου

Η εφημερίδα μας

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της προηγούμενης εφημερίδας μας, το τ. 154. Κι . ΕΔΩ το τ.153. ΕΔΩ δείτε το 152, ΕΔΩ το 151, ΕΔΩ το τ.150. ΕΔΩ το τ. 149. ΕΔΩ το τ.148 ΕΔΩ το τ. 147 το ΕΔΩ το τ. 146, ΕΔΩ το τ. 145, ΕΔΩ το 144, ΕΔΩ το 143, ΕΔΩ το τ. 142, ΕΔΩ το τ. 141, ΕΔΩ το τ.140, ΕΔΩ το τ.139 ΕΔΩ το τ. 138, ΕΔΩ το τ.137, ΕΔΩ το τ. 136, ΕΔΩ το τ.135, ΕΔΩ το τ. 134 ΕΔΩ το 133, ΕΔΩ το132 ΕΔΩ το 131, ΕΔΩ το 130, ΕΔΩ το 129, ΕΔΩ το 128 ΕΔΩ το 127, ΕΔΩ το 126, ΕΔΩ το 125, ΕΔΩ το 124, ΕΔΩ το 123, ΕΔΩ το 122, ΕΔΩ το 121, ΕΔΩ το 120, ΕΔΩ το 119, ΕΔΩ το 118, ΕΔΩ το 117, ΕΔΩ το 116, ΕΔΩ το 115, ΕΔΩ το 114, ΕΔΩ το 113, ΕΔΩ το 112, EΔΩ το 111, ΕΔΩ το 110, ΕΔΩ το 109, ΕΔΩ το 108, ΕΔΩ το 107, ΕΔΩ το 106, ΕΔΩ το 105, ΕΔΩ το 104, ΕΔΩ το 103, ΕΔΩ το 102. Δείτε ΕΔΩ το 101, ΕΔΩ το 100, ΕΔΩ το 99.