Αρχική » Εφημερίδα

Αρχείο κατηγορίας Εφημερίδα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος

Ευθύμιος Ρουσιάς

Αντιπρόεδρος

Γιάννης Ζαχαρής

Γεν. Γραμματέας

Νικόλαος Μητροκώτσας

Αναπλ. Γραμματέας

Τριαντάφυλλος Τριανταφύλλου

Ταμίας

Μαντάς Μιχαήλ

Αναπλ. Ταμίας

Χειμώνας Ιωάννης

Έφορος

Φωτεινή Κουλοβασιλοπούλου

Μέλη

Θωμάς Σκάρλος,  Λάμπρος Ντρής, Αναστάσιος Μπασιάς, Νικόλαος Σιαπάτης

 

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος: Βαγγέλης Χειμώνας

Γραμματέας: Κλημαντίρης Νικόλαος

Μέλη

Πέτρος Βαλιάνος

Αντώνης Γεωργιλάς

Ιωάννης Μαξούρης

Κυκλοφόρησε ήδη το πρόγραμμα το εκδρομών για το 2023. Θέλουμε να σκεφτόμαστε θετικά. Ότι το κακό που ζούμε θα περάσει και κάνουμε αισιόδοξες σκέψεις καθώς οι εκδρομές είναι κάτι που μας ξεχωρίσουν... Δείτε το EΔΩ ολόκληρο το περιεχόμενο της έκδοσης που μπορείτε να το πάρετε και τυπωμένο από το Σωματείο...
Το ημερολόγιο πυραμίδα για το γραφείο του2023, Δείτε το τυπωμένο ΕΔΩ και ζητήστε το από το Σωματείο μας

Ολοκληρώθηκε το τ.165 του ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ κι έφυγε για πιεστήριο

Το νέο τεύχος της εφημερίδας μας. Για να το διαβάσετε ως pdf πατήστε ΕΔΩ ή πάνω στη φωτογραφία…

Άλλη μια εφημερίδα μας ολοκληρώθηκε και έφυγε για εκτύπωση στο πιεστήριο. Θα ακολουθήσουν τα καθιερωμένα βήματα, βιβλιοδεσία, σακουλοποίηση, ταχυδρομείο και σε λίγο θα είναι στα σπίτια όλων των συναδέλφων και στο Σωματείο μας. Στο μεταξύ, όπως κάνουμε πάντα, μπορείτε ήδη να τη διαβάσετε από ΕΔΩ.

Που βαδίζει η κοινωνία μας;

Αποτελεί θλιβερή παραδοχή, όλων των σκεπτόμενων ανθρώπων, ότι η οικονομική κρίση, στην οποία έχουμε περιέλθει, είναι απότοκος και αποτέλεσμα της ηθικής κρίσης, στην οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει εμπλακεί η ελληνική κοινωνία.

Η κύρια ευθύνη της ηθικής έκπτωσης βαρύνει την άρχουσα τάξη, τους άρχοντες αυτής της χώρας, τους εκλεγμένους εκπροσώπους του Ελληνικού λαού, που έχουν αναγάγει το πολιτικό λειτούργημα σε ιδιότυπη επαγγελματική τάξη, με ίδια ανταγωνιστικά και συγκρουόμενα συμφέροντα με άλλες επαγγελματικές κοινωνικές τάξεις.

Στοχεύοντας να περιφρουρήσει τα ίδια στενά της συμφέροντα, η σύγχρονη ελληνική τάξη, ερήμην και μακράν του λαού, προσπαθεί να δημιουργήσει στεγανά και να αυτοεγκλειστεί στις σωτήριες κιβωτούς, με την προσδοκία της διάσωσής της από έναν ενδεχόμενο κατακλυσμό.

Επειδή όμως, ως είναι η πολιτική είναι αδηφάγος και καννιβαλιστική και ως οι πολιτικοί έχουν στο DNA τους τη μωροφιλοδοξία, μετά μεγάλης θλίψης, ο ελληνικός λαός, στέκεται εκστατικός και παρατηρεί τα μικρόνοα παίγνια της λεγόμενης πολιτικής τους συμπεριφοράς.

Από την ιδιοτελή συνολική υπεράσπιση των προσωπικών τους συμφερόντων, περιπίπτουν στη συνέχεια στην απαράδεκτη ανταλλαγή ύβρεων και προσβλητικών χαρακτηρισμών, στην επιλήψιμη χυδαιολογία, στους πεζοδρομιακούς τραμπουκισμούς, και φτάνουν μέχρι την εκτόξευση, όλοι εναντίον αλλήλων, απειλών, που άπτονται του κοινού ποινικού δικαίου. Εικόνα θλιβερή και συμπεριφορά, παράδειγμα προς αποφυγή και το ερώτημα είναι αν υπάρχουν ελπίδες ανάνηψης της πολιτικής σκηνής. Αμφισβητήσιμο μεν, αλλά και προσδοκώμενο.

Η ελληνική κοινωνία, ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα η ελληνική νεολαία αναμένουν από τους απεσταλμένους τους στο Εθνικό κοινοβούλιο, να ομονοήσουν συλλογικά προς το στόχο της σωτηρίας της χώρας, το στόχο της αλώβητης εξόδου από τη δεινή οικονομική κρίση και το στόχο της θεραπείας από την ηθική κοινωνική κρίση. Και αυτό είναι το ελάχιστο που όλοι ελπίζουμε να γίνει πραγματικότητα.

Η Διοίκηση

Βράβευση Αριστούχων Μαθητών – Φοιτητών. Μικρή παράταση

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Με το προηγούμενο τεύχος της εφημερίδας μας «Ο Ηλεκτρικός» σας είχαμε ενημερώσει ότι το Σωματείο μας θα βραβεύσει και φέτος τα παιδιά των συναδέλφων μας, παρά την υγειονομική κρίση που υπάρχει ακόμα. Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα μόνο τρεις συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου και έστειλαν τα αποδεικτικά σπουδών των παιδιών τους. Αν και η ημερομηνία υποβολής ήταν μέχρι 20 Δεκεμβρίου, παρατείνουμε την προθεσμία αυτή μέχρι τέλους Ιανουαρίου 2023 και καλούμε τους γονείς που έχουν παιδιά που αρίστευσαν στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο, εισήχθησαν σε πανεπιστήμια καθώς και φοιτητές που αρίστευσαν να προσκομίσουν τα απαραίτητα παραστατικά για να προγραμματίσουμε τον τρόπο και τον χρόνο βράβευσης των αριστούχων παιδιών μας.

Η Διοίκηση

Αρνητικά έχει επηρεάσει τη ζωή μας η Οικονομική και η Υγειονομική κρίση

Είναι γεγονός ότι τα χρόνια των μνημονίων, η μετέπειτα υγειονομική κρίση που ακόμα μας βασανίζει καθώς και η μεγάλη οικονομική κρίση με τις μεγάλες αυξήσεις των τιμολογίων στις παροχές και των αγαθών πρώτης ανάγκης που είναι απαραίτητα για την επιβίωσή μας, μας έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό αρνητικά.

Έτσι σήμερα η αύξηση του στρες και η κοινωνική απομόνωση που είναι επακόλουθο της οικονομικής κρίσης κατά μεγάλο βαθμό, οδηγούν κατά κανόνα σε κατάθλιψη, η οποία μαζί με την έλλειψη φυσικής δραστηριότητας αυξάνει τον κίνδυνο του πολλαπλασιασμού των ασθενειών στον άνθρωπο.

Η υγεία μας καθορίζεται από συνδυασμό παραγόντων οι οποίοι περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την οικονομική σταθερότητα, το κοινωνικό πλαίσιο της ζωής μας άμεσα στην κοινότητα και την προσβασιμότητα στις υπηρεσίες υγείας. Από επιστημονικές μελέτες που έχουν γίνει τελευταία έχει φανεί ότι η επίπτωση των παραγόντων αυτών στην ποιότητα της ζωής και της υγείας μας είναι εξαιρετικά σημαντική και μπορεί να επηρεάσει σε ποσοστό του 80%.

Οι κοινωνικοί αυτοί παράγοντες είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να μπορεί κανείς να υλοποιήσει τους τρεις βασικούς κανόνες για καλή ζωή με υγεία, που είναι: υγιεινή διατροφή, σωματική δραστηριότητα και αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου έχοντας βέβαια εξασφαλίσει τα απαραίτητα εφόδια για το ευ ζην, το οποίο σήμερα δεν υπάρχει, καθώς η παρατεταμένη οικονομική και υγειονομική κρίση έχει επηρεάσει αρνητικά την πορεία της ζωής μας.

Η Διοίκηση

Έτοιμος και ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ τ. 164

Ολοκληρώθηκε και έφυγε για το πιεστήριο το τελευταίο τεύχος αρ. 164 της εφημερίδας μας “ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος”. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία εκτύπωση, βιβλιοδεσία, καρφίτσα, σακουλοποίηση και μετά μέσω ΕΛΤΑ, θα φτάσει στα χέρια όλων των συναδέλφων, όπου κι αν μένετε. Ωστόσο, προνομιακά και όπως κάνουμε πάντα. την εφημερίδα μπορείτε να τη διαβάσετε και αποδώ πατώντας είτε πάνω στη φωτογραφία του εξώφυλλου, είτε ΕΔΩ.

Βάζουμε μπροστά το νέο τεύχος, αρ. 164, του ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ Σιδηρόδρομου…

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της τελευταίας εφημερίδας μας “ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος” τ. 163…

Ο δημοσιογράφος μας παρέλαβε ήδη την ύλη για τη νέα εφημερίδας μας ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος τ. 164. Οι γιορτές φτάνουν στο τέλος τους. Αλλά στο Σωματείο εργάζονται κανονικά για να έχετε, εσείς, στην ώρα της την εφημερίδα μας. Την επεξεργάζεται… Και σε λίγο θα είναι κοντά σας. Γεμάτη με πλούσια και επίκαιρη, ενδιαφέρουσα ύλη…

Χρειάζεται θάρρος και υπομονή

Αγαπητοί συνάδελφοι – Φίλες και Φίλοι,

Σε περιόδους κρίσης, ωσάν κι αυτές που διανύουμε σήμερα και που, αισίως περνάν τη δωδεκαετία και που είναι κρίση οικονομική με τα αλλεπάλληλα μνημόνια που μας επέβαλαν, κρίση υγειονομική με τα εκατομμύρια ασθενών και τις χιλιάδες των θανάτων καθώς και με την τελευταία κρίση την ενεργειακή και των συνεχών ανατιμήσεων όλων των αγαθών που είναι απαραίτητα για την επιβίωση του ανθρώπου, συνηθίζουμε να στρέφουμε τα βλέμματά μας πίσω στο παρελθόν, για να κάνουμε τις αναγκαίες συγκρίσεις.

Και επειδή, πριν από τις αλλεπάλληλες κρίσεις των 12 τελευταίων ετών, προηγήθηκαν περίοδοι ικανής ευμάρειας για την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, αυτή η στροφή του βλέμματος προς τα οπίσω, στα δώδεκα, στα είκοσι χρόνια πίσω, δημιουργεί στον άνθρωπο συναισθήματα άγχους, μελαγχολίας, έως και κατάθλιψης.

Κατά τη δωδεκαετία αυτών των κρίσεων, ζήσαμε πολλές και επώδυνες ανατροπές. Στην προσωπική ζωή, στην οικογενειακή κατάσταση, στην κοινωνική πραγματικότητα. Στο επίπεδο ζωής, στις σχέσεις και συναναστροφές, στην καθημερινή μας διαβίωση. Σε περιόδους κρίσεων, όπως αυτές που βιώσαμε σαν κοινωνία τα τελευταία δώδεκα χρόνια, γίνεται φανερή η πρόθεση και η διάθεση των διανοουμένων πρώτα και της κοινής γνώμης ύστερα, να ανατρέχουν στο παρελθόν για να βρουν τις απαντήσεις στα πιεστικά ερωτήματα και λύσεις στα σοβαρά κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα.

Όμως στα χρόνια και τις περιόδους των κρίσεων, που η αμηχανία κυριαρχεί στο νοητικό μας κόσμο και η δυσφορία ισοπεδώνει τον συναισθηματικό, το εθνικό πνευματικό απόθεμα έχει την ικανότητα να συλλάβει τα νοήματα, να ανακαλύψει τις κρυμμένες αλήθειες και την τόλμη να τις επιβάλλει.

Ο πολιτικός και ο πνευματικός μας κόσμος, μπορεί να απαλλαγεί από πρότερες θέσεις, να απαγκιστρωθεί από παλαιότερες απόψεις, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να επιχειρήσει την αναγκαία υπέρβαση, ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε, πως κάποτε θα απαλλαγούμε από τα δεσμά της κρίση.

Και εν τέλει, ο πολιτικός και πνευματικός κόσμος, θα καταλήξει στη «χρυσή τομή» της προσφοράς παρηγοριάς στον κόσμο που δεινοπαθεί ή θα επιλέξει να του παρουσιάσει ωμή την αλήθεια και απτή την πραγματικότητα, γιατί την πιστεύει και τη θεωρεί ως τη μόνη θεραπεία της βαριάς νόσου;

Για εμάς οδηγός μας θα πρέπει να είναι ο στίχος του Πολέμη που λέει «Μη φοβηθείς αυτόν που στήριξε την Ελπίδα επάνω στην Αλήθεια. Τον είδα στη ζωή να μάχεται μα πάντα ανίκητο τον είδα».

Η Διοίκηση

Ενημέρωση των μελών μας από τους δικηγόρους του Σωματείου μας

Στις 6 Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σωματείου μας έγινε από τους δικηγόρους του Σωματείου μας Λουκά Αποστολίδη και Βασίλη Βασιλόπουλο αναλυτική ενημέρωση των συναδέλφων μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου.

Τα θέματα που είχε θέσει προς συζήτηση το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας ήταν:

1. Το θέμα της αποζημίωσης των 86 συναδέλφων μας που συνταξιοδοτήθηκαν τους 8 πρώτους μήνες του 2011.

2. Το θέμα της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας 1403/2022 που αφορά τα αναδρομικά της επικουρικής σύνταξης καθώς και τα δώρα Χριστουγέννων – Πάσχα – Επίδομα αδείας το 11μηνο (Ιούνιος 2015 – Μάιος 2016).

3. Το θέμα του επανυπολογισμού των συντάξεών μας.

Πάνω από 150 συναδέλφισσες και συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που τους έγινε μέσω των ανακοινώσεων και μέσω της ιστοσελίδας του Σωματείου μας και προσήλθαν για να ενημερωθούν για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν σήμερα όλα τα μέλη του Σωματείου μας καθώς γέμισε η αίθουσα και ο διάδρομός της.

Η ενημέρωση ήταν αναλυτική από τους δικηγόρους οι οποίοι απάντησαν και σε όλες τις ερωτήσεις που τους απεύθυναν οι συνάδελφοί μας ως προς το πρώτο θέμα της αποζημίωσης οι νομικοί μας,  μας ενημέρωσαν ότι ο αγώνας συνεχίζεται με τις αναιρέσεις στον Άρειο Πάγο για τις αποφάσεις που ήταν αρνητικές στο Εφετείο και σειρά έχουν οι υποθέσεις που θα αρχίσουν να εκδικάζονται στο Εφετείο από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι και τον Μάρτιο του 2025, περιμένοντας και την εκδίκαση στον Άρειο Πάγο της δεύτερης υπόθεσης που ανασύρθηκε ξεχασμένη στα συρτάρια μιας δικαστίνας. Όπως μας είπαν οι δικηγόροι μας ο αγώνας θα είναι σκληρός αλλά αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Ως προς την απόφαση γρίφο του Συμβουλίου της Επικρατείας είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών όσοι είχαμε προσφύγει στη Δικαιοσύνη μέχρι το τέλος Ιουλίου 2020. Η απόφαση 1403/2022 του Συμβουλίου της Επικρατείας για να ερμηνευτεί πρέπει να προσφύγουμε στο μαντείο των Δελφών και να ζητήσουμε από την Πυθία για να την ερμηνεύσει. Μόνο με πολιτική απόφαση μπορεί να λυθεί.

Ως προς το τρίτο θέμα του επανυπολογισμού των συντάξεών μας που βάσει του νόμου 4387/2013 θα έπρεπε να έχει γίνει ο επανυπολογισμός από την 1η Ιανουαρίου 2019 και μέχρι σήμερα παρά τις εξώδικες διαμαρτυρίες του Σωματείου μας προς τους Υπουργούς Ιωάννη Βρούτση και Κωστή Χατζηδάκη καθώς και προς τους Διοικητές του e-ΕΦΚΑ Χρήστο Χάλαρη και Παναγιώτη Δουφεξή δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση, αποφασίστηκε να προβούμε σε προσφυγή στη Δικαιοσύνη με πιλοτική αγωγή κατόπιν ενημέρωσης των μελών μας μέσω της εφημερίδας του Σωματείου μας. Θα ακολουθήσουν και άλλες προσφυγές στην Δικαιοσύνη όταν οι νομικοί μας θα κρίνουν τον κατάλληλο χρόνο και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα επικοινωνούν με αυτούς.

Πράγματι αγαπητοί συνάδελφοι η συνάντηση αυτή με τους δικηγόρους μας έλυσε πολλές απορίες για τα φλέγοντα θέματα και θα επαναληφθεί στις αρχές του νέου έτους και ελπίζουμε τότε να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών μας.

Η Διοίκηση

Βανδαλισμοί στους σταθμούς και στα μεταφορικά μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Το φαινόμενο των βανδαλισμών στα μεταφορικά μέσα και τους σταθμούς είναι ένα φαινόμενο που σήμερα έχει φθάσει στο απόγειό του. Είναι ένα φαινόμενο το οποίο έχει τους εκτελεστές του και τους υπευθύνους που κατευθύνουν αυτά τα γνωστά-άγνωστα παιδιά να διαπράττουν αυτές τις καταστροφές στην περιουσία του Ελληνικού λαού.

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους ότι αυτά τα παιδιά προβαίνουν σε αυτές τις καλά σχεδιασμένες καταστροφές γιατί δεν έχουν κάτι να κάνουν και το κάνουν για να γεμίσουν την άδεια ώρα τους, βαδίζουν στην πραγματοποίηση της καταστροφής με οργανωμένο σχέδιο που διαθέτει ή πολιτική κάλυψη ή επαγγελματική κάλυψη.

Το φαινόμενο αυτό θα πρέπει να το εξετάσει σε βάθος η πολιτεία προτού να είναι πολύ αργά και καλό είναι να το δουν και να το προβάλλουν και τα Μαζικά Μέσα Επικοινωνίας γιατί μπορεί να μην πουλά όσο πουλά η υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού, είναι όμως ένα φαινόμενο που καταδεικνύει ανοιχτές πληγές της κοινωνίας που συνεχώς κακοφορμίζουν και χρειάζονται θεραπεία.

Η Διοίκηση

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας: ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ

Προκαλεί η αδιαφορία της πολιτείας με την οποία αντιμετωπίζει τα συσσωρευμένα προβλήματα των συνταξιούχων

Η αδιαφορία της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας, κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα, μετά από εννέα χρόνια μνημονίων, δύο χρόνια υγειονομικής κρίσης και τελευταία με την ενεργειακή κρίση που έχει ανεβάσει στα ύψη τα είδη πρώτης ανάγκης που είναι απαραίτητα για την επιβίωσή μας, είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα από τις σχεδόν δύο χιλιάδες οικογένειες του Σωματείου Συνταξιούχων ΗΣΑΠ καθώς απαξίωσαν να ενδιαφερθούν και να δώσουν μία απάντηση, έστω και αρνητική για να αιτιολογήσουν την αδιαφορία τους για τα αιτήματά μας στα ερωτήματα που τους θέσαμε με το Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας που έγινε στις 26 Μαΐου 2022.

Το Ψήφισμά μας αυτό εστάλη στον Πρωθυπουργό της χώρας, στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στους Αρχηγούς όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή, στους αρμόδιους Υπουργούς, σε Βουλευτές καθώς και σε πολλούς υπηρεσιακούς παράγοντες. Όμως βασίλευσε από άκρο σε άκρο η σιωπή από όλους και αυτό μας πειράζει και μας εξαγριώνει πολύ γιατί δείχνει ότι για την πολιτεία δεν υπάρχουμε καθώς αργεί όπως φαίνεται η ημέρα της κάλπης που τότε θα έχουμε έργο και λόγο. Έτσι δυστυχώς δεν πήραμε καμία απάντηση και αυτό είναι σημάδι ότι το πολιτικό σύστημα χωλαίνει στην πατρίδα μας, γιατί διαφορετικά δεν θα υπήρχε αυτή η απαξίωση της πολιτείας προς τον πολίτη.

Κύριοι της Κυβέρνησης, κύριοι της Αντιπολίτευσης όπως καλά γνωρίζετε οι συνταξιούχοι πλήρωσαν την οικονομική κρίση με τα αλλεπάλληλα μνημόνια που τους επιβάλατε και τώρα με την ενεργειακή κρίση, τους τα πήρατε όλα, μόνο την ψυχή δεν τους πήρατε γιατί για αυτήν αποφασίζουν άλλοι. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχουν τίποτα άλλο να δώσουν και μην προγραμματίζετε άλλες αλχημείες με τις λεγόμενες αυξήσεις τη στιγμή που ο πληθωρισμός έχει κατά πολύ περάσει το 20% εσείς προγραμματίζετε μία αύξηση στο 7% και αυτή αναβάλλεται και μετατίθεται από μήνα σε μήνα καθώς και με την κοροϊδία της κατάργησης της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης.

Είναι η ώρα να αντιληφθούν οι κρατούντες ότι δεν έχουμε πλέον τίποτα να χάσουμε. Θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν ότι έχει ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής μας και της αγανάκτησής μας και είναι καιρός πλέον να εμπεδώσουν οι πολιτικοί άρχοντες της χώρας ότι οι συνταξιούχοι είναι ενεργοί πολίτες οι οποίοι έχουν σκέψη, άποψη, κρίση και μνήμη. Θα μας βρείτε απέναντι όταν έρθει η ώρα γιατί μας τα πήρατε όλα και δεν μας αφήσατε εναλλακτικές επιλογές.

Η Διοίκηση

Μάρτιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Το Μουσείο ΗΣΑΠ

Το βιβλίο του Δ. Γεωργίου

Η εφημερίδα μας

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της προηγούμενης εφημερίδας μας, το 164. Δείτε το ΕΔΩ. Κι ΕΔΩ το 163, ΕΔΩ το 162, ΕΔΩ, το 161, ΕΔΩ το 160, ΕΔΩ το 159, ΕΔΩ το 158, ΕΔΩ το 157, ΕΔΩ το 156, ΕΔΩ το 155, ΕΔΩ το 154, ΕΔΩ το 153, ΕΔΩ το 152, ΕΔΩ το 151, ΕΔΩ το 150. ΕΔΩ το 149. ΕΔΩ το 148 ΕΔΩ το 147 το ΕΔΩ το 146, ΕΔΩ το 145, ΕΔΩ το 144, ΕΔΩ το 143, ΕΔΩ το 142, ΕΔΩ το 141, ΕΔΩ το 140, ΕΔΩ το 139 ΕΔΩ το 138, ΕΔΩ το 137, ΕΔΩ το 136, ΕΔΩ το 135, ΕΔΩ το 134 ΕΔΩ το 133, ΕΔΩ το 132 ΕΔΩ το 131, ΕΔΩ το 130, ΕΔΩ το 129, ΕΔΩ το 128 ΕΔΩ το 127, ΕΔΩ το 126, ΕΔΩ το 125, ΕΔΩ το 124, ΕΔΩ το 123, ΕΔΩ το 122, ΕΔΩ το 121, ΕΔΩ το 120, ΕΔΩ το 119, ΕΔΩ το 118, ΕΔΩ το 117, ΕΔΩ το 116, ΕΔΩ το 115, ΕΔΩ το 114, ΕΔΩ το 113, ΕΔΩ το 112, EΔΩ το 111, ΕΔΩ το 110, ΕΔΩ το 109, ΕΔΩ το 108, ΕΔΩ το 107, ΕΔΩ το 106, ΕΔΩ το 105, ΕΔΩ το 104, ΕΔΩ το 103, ΕΔΩ το 102. Δείτε ΕΔΩ το 101, ΕΔΩ το 100, ΕΔΩ το 99.