Αρχική » Άμεση επικαιρότητα

Αρχείο κατηγορίας Άμεση επικαιρότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος

Ευθύμιος Ρουσιάς

Αντιπρόεδρος

Γιάννης Ζαχαρής

Γεν. Γραμματέας

Νικόλαος Μητροκώτσας

Αναπλ. Γραμματέας

Τριαντάφυλλος Τριανταφύλλου

Ταμίας

Μαντάς Μιχαήλ

Αναπλ. Ταμίας

Χειμώνας Ιωάννης

Έφορος

Φωτεινή Κουλοβασιλοπούλου

Μέλη

Θωμάς Σκάρλος,  Λάμπρος Ντρής, Αναστάσιος Μπασιάς, Νικόλαος Σιαπάτης

 

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος: Βαγγέλης Χειμώνας

Γραμματέας: Κλημαντίρης Νικόλαος

Μέλη

Κουτσοθόδωρος Νικόλαος

Πέτρος Βαλιάνος

Αντώνης Γεωργιλάς

Ιωάννης Μαξούρης

Κυκλοφόρησε ήδη το πρόγραμμα το εκδρομών για το 2022. Θέλουμε να σκεφτόμαστε θετικά. Ότι το κακό που ζούμε θα περάσει και κάνουμε αισιόδοξες σκέψεις καθώς οι εκδρομές είναι κάτι που μας ξεχωρίσουν... Δείτε το EΔΩ ολόκληρο το περιεχόμενο της έκδοσης που μπορείτε να το πάρετε και τυπωμένο από το Σωματείο...

ΑΓΣΣΕ: Προστασία όλων των συνταξιούχων

Επιβάλλεται η προστασία του εισοδήματος ΟΛΩΝ των συνταξιούχων από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια!
Με αυτό το «αίτημα-σημαία» η Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων (ΑΓΣΣΕ) θα κλιμακώσει τις διεκδικήσεις της ενόψει ενός δύσκολου χειμώνα.
Σε αυτό το σχέδιο κατέληξε ομόφωνα η Εκτελεστική Επιτροπή της Συνομοσπονδίας μας, η οποία συνήλθε προκειμένου να εκτιμήσει τις εξελίξεις μετά τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ και εν όψει της κατάρτισης του νέου προϋπολογισμού.
Μετά από 9 χρόνια (2010-18) ονομαστικών περικοπών, με τελευταία αύξηση συντάξεων το 2008, και σχεδόν ενάμιση χρόνο τώρα δυσβάστακτης ακρίβειας, όπου το πραγματικό διαθέσιμο εισόδημά μας κονιορτοποιήθηκε από τις ανατιμήσεις στην ενέργεια, τα καύσιμα και τα τρόφιμα, έχουμε χάσει την υπομονή μας και έχουμε υπερβεί προ πολλού τις οικονομικές αντοχές μας.
Οι συνταξιούχοι-μέλη μας έχουν περιέλθει σε πλήρη οικονομική αδυναμία.
Δεν μπορεί η κυβέρνηση να επιβάλει την άδικη διάκριση μεταξύ “παλαιών” (προ του 2016) και “νέων” συνταξιούχων και να εξαιρεί από την μερική αναπλήρωση του εισοδήματος τους «παλαιούς» συνταξιούχους με την περίφημη «θετική» προσωπική διαφορά, όταν η συγκεκριμένη κατηγορία αδικείται κατάφωρα, δηλαδή:
• Αφενός διατηρείται ο παλιός –χωρίς επανακαθορισμό- συντάξιμος μισθός (άνευ υπολογισμού των προσαυξήσεων από τις επιπλέον ασφαλιστικές εισφορές, τα Δώρα και το επασφάλιστρο των Βαρέων)
• Αφετέρου εφαρμόζονται τα νέα-μειωμένα ποσοστά αναπλήρωσης των Νόμων Κατρούγκαλου-Βρούτση.
Οι συντάξεις μας θα πρέπει να βγαίνουν είτε με την «παλαιά»-προηγούμενη μέθοδο, είτε με την νέα με ενιαίο τρόπο.
Δεν μπορεί στην περίπτωσή μας να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κι όλως συμπτωματικώς να επιλέγονται τα αρνητικά στοιχεία και από τις δύο μεθόδους σε βάρος των” παλαιών” συνταξιούχων!
Επίσης απορρίπτουμε κατηγορηματικά τον σχεδιασμό για μη καταβολή των αναδρομικών της περιόδους 2015-16, όταν η ίδια η κυβέρνηση μας στέρησε το δικαίωμα να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη προκειμένου να ικανοποιηθούμε με βάση την (αρχική) απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Δεν μπορεί να απαλλάσσονται «λόγω παραγραφής» ή για άλλο γραφειοκρατικό λόγο όσοι καταχρέωσαν τη χώρα, να μην αναζητούνται τα κλεμμένα της Siemens και της Novartis και να θεωρούνται «οικονομικά βάρη» οι συνταξιούχοι και οι οικογένειές που διεκδικούν την καταβολή των νόμιμων απαιτήσεών τους.
Η ΑΓΣΣΕ, σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, θα αναλάβει τον συντονισμό του αγώνα όλων των συνταξιουχικών οργανώσεων για την ικανοποίηση των βάσιμων διεκδικήσεών μας.
Ήδη με επιστολή μας, όπου αναφέρονται τα σχετικά αιτήματα, έχουμε ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας κ. Κωστή Χατζηδάκη.
Αν δεν ικανοποιηθούν τα χρόνια και δίκαια αιτήματά μας, θα προχωρήσουμε σε δυναμικές και στοχευμένες κινητοποιήσεις.

Δύναμή μας είναι το δίκιο μας. Δεν αντέχουμε άλλο!

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Αναδρομικά προσφεύγει η ΑΓΣΣΕ

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) προσέφυγε η Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας (Α.Γ.Σ.Σ.Ε) ως ένα ακόμη στάδιο διεκδίκησης των αναδρομικών της περιόδου 2015-2016.
Ευελπιστούμε και προσδοκούμε ότι στο Στρασβούργο θα βρούμε τα ευήκοα ώτα που στην Ελλάδα του 2022, παρά την έξοδο από τα μνημόνια, ήταν ερμητικά κλειστά στα δίκαια αιτήματά μας από την Πολιτεία και το Δικαστικό σύστημα.

Να σημειωθεί ότι οι συνταξιούχοι διεκδικούν τα Δώρα και τις διορθώσεις επί των επικουρικών συντάξεων της περιόδου Ιούνιος 15΄- Μάιος 16΄, ποσά που μας αρνείται η Πολιτεία παρά την πολυετή μείωση των αποδοχών μας και την ακραία ακρίβεια στην ενέργεια και στο “καλάθι της νοικοκυράς”.

Επιστολή της Α.Γ.Σ.Σ.Ε στον πρωθυπουργό εν όψει της Δ.Ε.Θ.

Κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης!

Εν όψει των κυβερνητικών εξαγγελιών στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και του δύσκολου χειμώνα, ειδικά για τους συνταξιούχους οι οποίοι αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα , θέλουμε να λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα:

  1. Οι συνταξιούχοι «απολαμβάνουν» μόνο περικοπές εδώ και 13 χρόνια. Αρχικά ονομαστικές, σε σημείο που οι αποδοχές μας μειώθηκαν έως και 45% και, ακολούθως, εδώ και 13 μήνες, επί του πραγματικού εισοδήματος, λόγω του ανεξέλεγκτου πληθωρισμού (ενεργειακή κρίση κ.λπ.)
  2. Καταργήθηκε (2016-18) το ΕΚΑΣ και δεν υφίσταται πλέον κανένας μηχανισμός στήριξης του εισοδήματός μας. Παράλληλα, δεν προβλέπεται ο θεσμός της κατώτερης σύνταξης που θα αποτελούσε ένα ελάχιστο «δίχτυ προστασίας».
  3. Ο τρόπος επανακαθορισμού (ν.4387/16) των συντάξεών μας είναι λαθεμένος, καθώς δεν ελήφθησαν υπόψη οι επιπλέον του 20%  καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές, οι επιβαρύνσεις στα Βαρέα και Ανθυγιεινά (ΒΑΕ), τα Δώρα, οι πρόσθετες αμοιβές κ.λπ. Ως εκ τούτου το εφεύρημα της λεγόμενης «θετικής προσωπικής διαφοράς» είναι έωλο και απαράδεκτο.

Καλό θα ήταν τα ανωτέρω να τα συζητούσαμε από κοντά, πριν ανεβείτε στη Θεσσαλονίκη!
 Έτσι σας ζητάμε δημόσια, εν όψει ενός δύσκολου χειμώνα για μας και τις οικογένειές μας:

  • Οι αναπροσαρμογές, οι οποίες θα έρθουν με καθυστέρηση 16 μηνών (από τις αρχές του 2023, ενώ ο πληθωρισμός κατατρώει το εισόδημά μας από τον Σεπτέμβριο του 2021), να ανέλθουν τουλάχιστον στο ύψος του πληθωρισμού. Και αυτό καθώς προβλέπεται μόνο η απόδοση του 50% αυτού (ενώ θα δοθεί και η μισή αναπροσαρμογή του ΑΕΠ, η οποία, δυστυχώς, υπολείπεται σημαντικά του τιμαρίθμου).
  • Οι εν λόγω αυξήσεις να δοθούν στο σύνολο των 2,5 εκ. συνταξιούχων και να μην εξαιρεθούν οι «παλιότεροι» με το πρόσχημα της «θετικής προσωπικής διαφοράς».
  • Να καταβληθούν τα αναδρομικά (Δώρα της περιόδου 2015-16, διαφορές επί των επικουρικών συντάξεων κ.α.) σε όλους τους δικαιούχους, όπως είχαν δεσμευτεί τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη. Και όχι μόνο σε 350.000 από εμάς οι οποίοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη. Και αυτοί υπό την αίρεση ότι θα δικαιωθούν, έχοντας υποστεί προηγουμένως και σημαντική οικονομική επιβάρυνση (δικαστικά έξοδα).
  • Την κατάργηση της τριπλής-απαράδεκτης περικοπής των καταβαλλομένων αποδοχών από: α) την φορολογία, β) την Εισφορά Αλληλεγγύης, ένα τέλος που

επιβάλλεται επί του… φόρου που εξακολουθούμε να πληρώνουμε μόνο εμείς  και οι απασχολούμενοι στον δημόσιο τομέα και γ) την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχου (ΕΑΣ), η οποία παραμένει σαν προσωπικό «χαράτσι» από την περίοδο των μνημονίων. Ζητάμε δηλαδή να φορολογούμαστε όπως οι υπόλοιποι πολίτες: Άπαξ με βάση την υφιστάμενη φορολογική κλίμακα!

 Κύριε Πρόεδρε!

Κάνουμε έκκληση για την επίδειξη της πρέπουσας ευαισθησίας εκ μέρους της κυβέρνησής σας απέναντι στα οξυμένα προβλήματα των 2,5 εκ. συνταξιούχων και των οικογενειών μας.

Παρακαλούμαι όπως διορθώσετε τις παραπάνω αδικίες ώστε να ισχύσει η κυβερνητική ρήση ότι «όλοι μαζί θα περάσουμε το δύσκολο χειμώνα».

 Διαφορετικά, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι κοινωνικές εντάσεις θα μεγεθυνθούν αναλόγως της αδικίας που βιώνουμε.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!

Ποιος απέκλεισε τους συνταξιούχους του ΗΣΑΠ από τις αυξήσεις;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΗΣΑΠ καταγγέλλει στον Ελληνικό Λαό την απαράδεκτη συμπεριφορά προς τα μέλη του, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και του e-ΕΦΚΑ γιατί ενώ είχαν την υποχρέωση βάσει του νόμου 4387/2016 την 1η Ιανουαρίου 2019 να είχαν ολοκληρώσει τον επανυπολογισμό των συντάξεων μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει τίποτα για τα μέλη μας παρά τις δύο εξώδικες διαμαρτυρίες – καταγγελίες που τους είχαμε αποστείλει καθώς και με τις συναντήσεις που είχαμε πραγματοποιήσει με τα αρμόδια όργανα και τους είχαμε ενημερώσει σχετικά.

Έτσι φθάσαμε τον Σεπτέμβριο του 2022 και οι συνταξιούχοι του ΗΣΑΠ μένουν έξω από την αύξηση των συντάξεων που έχει αποφασίσει ότι θα δώσει η πολιτεία από 1-1-2023, έστω και αν δεν φθάνει στο μισό του πληθωρισμού, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ο επανυπολογισμός των συντάξεών τους.

Κύριε Υπουργέ Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, κύριε Διοικητά του e-ΕΦΚΑ ζητάμε να μας πείτε ποιος είναι υπεύθυνος και ποιος αποφάσισε ότι οι Συνταξιούχοι του Σωματείου Συνταξιούχων ΗΣΑΠ την 1η Ιανουαρίου 2023 δεν δικαιούνται έστω και αυτή την πενιχρή αύξηση των συντάξεών τους, που αποφάσισε να τους χορηγήσει η πολιτεία.

Κύριοι τη Κυβέρνησης, μην προσπαθείτε να μας εξοντώσετε, το προσδόκιμο όριο ζωής το καθορίζει άλλος και όχι τα εξοντωτικά μέτρα της πολιτείας. Αρκετά πληρώσαμε στα εννιά χρόνια μνημονίων και τώρα με την ενεργειακή κρίση δεν αντέχουμε άλλο ζητάμε άμεση εφαρμογή των μέτρων. Δεν ζητάμε να μας λυπηθείτε, ζητάμε να μας σεβαστείτε εφαρμόζοντας τους νόμους που εσείς οι ίδιοι ψηφίσατε.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Ευθύμιος Ρουσιάς                                                     Νικόλαος Μητροκώτσας

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε στο Σωματείο… Ελάτε να τα πούμε!

Από σήμερα το Σωματείο μας είναι και πάλι ανοιχτό για όλους. Οι μέρες των καλοκαιρινών διακοπών ολοκληρώθηκαν. Και ο καθένας μας επέστρεψε εφ’ ω ετάχθη!

Ξεκινήσαμε δραστήρια, όπως ξέρουμε και λειτουργούμε στο Σωματείο μας, βάζοντας μπροστά το νέο τεύχος του ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ. Έχουμε θέματα. Δόξα το Θεό, η κυβέρνηση δεν μας αφήνει ν’ αγιάσουμε.

Κι έχουμε τόσα να κάνουμε… Κοπιάστε λοιπόν από τα γραφεία μας στον Πειραιά. Τον χώρο τον ξέρετε, τις ώρες που είμαστε εκεί, επίσης. Να μας πείτε κι εσείς τα νέα σας, να σας πούμε κι εμείς τα δικά μας, να σχεδιάσουμε μαζί τις επόμενες κινήσεις.

Οι καιροί είναι δύσκολοι! Και πιο πολύ από ποτέ έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον. Αυτή είναι η δύναμη μας: Η ενότητα!

Κλειστή και η ΑΓΣΣΕ τον Αύγουστο

Όπως και εάν φθάσει ο ασθενής, τα νοσοκομεία πρέπει να προσφέρουν Υγειονομικές Υπηρεσίες

Ανησυχία και ανασφάλεια μας προξένησε το τραγικό περιστατικό με τον άνδρα που, ασθενής, προσήλθε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, πλην όμως δεν έτυχε καμίας προσοχής. Λόγω του ότι η Μονάδα «δεν εφημέρευε». Με τελικό αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη του ασθενούς.
Με αφορμή αυτό το θλιβερό περιστατικό αναρωτιόμαστε: «Είναι καλύτερα να περιμένει κανείς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μπορεί να έρθει μετά από πολύ ώρα, με τον κίνδυνο μηχανικής βλάβης στο δρόμο λόγω παλαιότητας του οχήματος και με αβέβαιο αποτέλεσμα ως προς την υγεία του ασθενούς, προκείμενου το «166» να πάει τον ασθενή στο «σωστό»-εφημερεύον νοσοκομείο; Ή μήπως πρέπει ο ασθενής και οι οικείοι του να τον μεταφέρουν με ΙΧ στην πλησιέστερη υγειονομική μονάδα, με τον κίνδυνο όμως να μην τον δεχθούν;»
Σε ποια από τις δύο περιπτώσεις έχει περισσότερες πιθανότητες να τύχει νοσηλείας (δηλαδή θα επιζήσει…);
Εκπροσωπώντας περισσότερους από 2,5 εκ. συνταξιούχους, ανθρώπους σχετικά μεγάλης ηλικίας οι οποίοι χρήζουν, κατά τεκμήριο, ανάγκης περισσοτέρων υπηρεσιών υγείας, ζητάμε από την κυβέρνηση, αλλά και από τα πολιτικά κόμματα, να μας πουν τι σχεδιάζουν να πράξουν με αφορμή τις παθογένειες που ανέδειξε το σύστημα «ΕΦΗΜΕΡΙΑ-ΕΚΑΒ».
Για μας είναι προφανές ότι το ΕΣΥ χρειάζεται την στοργή της πολιτείας, τους πόρους του κράτους και τη ριζική αναμόρφωση ως προς τη λειτουργία του.
1. Το ΕΚΑΒ πρέπει να εξοπλιστεί με ασθενοφόρα, κινητό εξοπλισμό «Πρώτων Βοηθειών» και πλήρως μηχανογραφημένο σύστημα με τα προσφερόμενα κρεβάτια ώστε μέσα σε λίγα λεπτά κάθε «περιστατικό» να διακομίζεται στην σωστά στελεχωμένη κλινική.
2. Οι εφημερίες θα πρέπει να αυξηθούν. Ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα.Αναγκαία η ενίσχυσή τους με υλικοτεχνικά μέσα, υγειονομικό και επιστημονικό προσωπικό. Ενίοτε η εφημερία θυμίζει “Δαντική κόλαση” με θύματα τους ασθενείς, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό: «Εσείς που μπαίνετε ξεχάστε κάθε ελπίδα».
Χρήσιμο θα ήταν για τον Υπουργό Υγείας και τους Αρχηγούς των κομμάτων να βιώσουν τα δρώμενα με τη διακριτική παρουσία τους σε μια Eφημερία.
3. Οι μονάδες υγείας θα πρέπει να στελεχωθούν με επιπλέον υγειονομικό προσωπικό και να αναβαθμιστούν μισθολογικά τα υπηρετούντα στελέχη (αύξηση μισθών, Βαρέα και Ανθυγιεινά στο νοσηλευτικό προσωπικό κ.α.)
4. Τα καλά στελεχωμένα νοσοκομεία θα πρέπει να υποδέχονται έκτακτα περιστατικά, να προσφέρουν ανάταξη και πρώτες βοήθειες κι ακολούθως, με ευθύνη των ιατρικού προσωπικού, ο ασθενής να μεταφέρεται με ασθενοφόρο σε εφημερεύον-αρμόδιο νοσοκομείο.
Ως πολίτες που προσφέραμε για την συγκρότηση του Κοινωνικού Κράτους και σήμερα, ευαίσθητοι λήπτες των καθημαγμένων υπηρεσιών νοσηλείας, απαιτούμε από την κυβέρνηση και τα κόμματα να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα «Υγεία». Το περιστατικό στην Πάτρα, το δραματικό ποσοστό των ασθενών που καταλήγουν στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ο ευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας στη διάρκεια των εφημεριών, προβλήματα που βιώνουν μετ επιτάσεως τα μέλη μας, δεν τιμούν κανέναν.
Όπως δεν τιμά και η (τυχόν) σιωπή του πολιτικού προσωπικού σε αυτή την διατύπωση της αγωνίας μας.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ!

Το γραφείο Τύπου της ΑΓΣΣΕ

Περί οικογενειακού γιατρού…

Από τη Δευτέρα 5/9/2022 άνοιξαν τα γραφεία μας!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του Σωματείου μας λόγω των καλοκαιρινών διακοπών θα παραμείνουν κλειστά από 18 Ιουλίου μέχρι 2 Σεπτεμβρίου.

Θα είμαστε και πάλι κοντά σας από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Όμως και τις μέρες που τα γραφεία του Σωματείου θα είναι κλειστά όλοι εμείς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα είμαστε κοντά στον κάθε συνάδελφο. Μη διστάζετε όταν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα να μας ενημερώνετε και να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε δίπλα σας αρωγοί και συμπαραστάτες.

Τα τηλέφωνά μας είναι στη διάθεση όλων των συναδέλφων μας.

Η Διοίκηση

Σωματειακές εκλογές, 15/16 Ιουνίου 2022

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΗΣΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

(Εφορευτικής Επιτροπής)

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η Εφορευτική Επιτροπή που θα διενεργήσει τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας συνήλθε σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 στις 12:00 το μεσημέρι και αφού έλαβε υπόψη τις υποβληθείσες αιτήσεις ανακηρύσσει τους παρακάτω υποψήφιους, για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και το Συνέδριο της Α.Γ.Σ.Σ.Ε.

Α΄ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

            (Σταυροί προτίμησης μέχρι 7)

1.    ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

2.    ΒΛΑΣΕΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3.    ΓΑΛΙΓΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

4.    ΖΑΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5.    ΚΑΟΥΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

6.    ΚΟΥΛΟΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

7.    ΜΑΝΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

8.    ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

9.    ΜΗΤΡΟΚΩΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΓΓΕΛΗ

10. ΜΠΑΣΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

11. ΜΠΟΝΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

12. ΝΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ      

13. ΡΟΥΣΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

14. ΣΙΑΠΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΛΕΑΡΧΟΥ

15.ΣΚΑΡΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

16. ΣΚΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

17. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του ΗΛΙΑ

18. ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΓΓΕΛΗ

Β΄ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

        (Σταυροί προτίμησης μέχρι 3)

1.    ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

2.    ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3.    ΚΛΗΜΑΝΤΙΡΗΣ ΝΙΚΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4.    ΜΑΞΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

5.    ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

6.    ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Γ΄ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Α.Γ.Σ.Σ.Ε.

       (Σταυροί προτίμησης μέχρι 3)

1.    ΖΑΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2.    ΜΗΤΡΟΚΩΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΓΓΕΛΗ

3.    ΝΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

4.    ΡΟΥΣΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

5.    ΣΙΑΠΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΛΕΑΡΧΟΥ

Για την Εφορευτική Επιτροπή

          Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γραμματέας

    Ζαχαράκης Συμεών                                                              Καλαντζής Αναστάσιος

Οκτώβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Το Μουσείο ΗΣΑΠ

Το βιβλίο του Δ. Γεωργίου

Η εφημερίδα μας

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της προηγούμενης εφημερίδας μας, το 156. Κι ΕΔΩ το τ.155, ΕΔΩ το τ.154, ΕΔΩ το 153, ΕΔΩ το 152, ΕΔΩ το 151, ΕΔΩ το 150. ΕΔΩ το 149. ΕΔΩ το 148 ΕΔΩ το 147 το ΕΔΩ το 146, ΕΔΩ το 145, ΕΔΩ το 144, ΕΔΩ το 143, ΕΔΩ το 142, ΕΔΩ το 141, ΕΔΩ το 140, ΕΔΩ το 139 ΕΔΩ το 138, ΕΔΩ το 137, ΕΔΩ το 136, ΕΔΩ το 135, ΕΔΩ το 134 ΕΔΩ το 133, ΕΔΩ το 132 ΕΔΩ το 131, ΕΔΩ το 130, ΕΔΩ το 129, ΕΔΩ το 128 ΕΔΩ το 127, ΕΔΩ το 126, ΕΔΩ το 125, ΕΔΩ το 124, ΕΔΩ το 123, ΕΔΩ το 122, ΕΔΩ το 121, ΕΔΩ το 120, ΕΔΩ το 119, ΕΔΩ το 118, ΕΔΩ το 117, ΕΔΩ το 116, ΕΔΩ το 115, ΕΔΩ το 114, ΕΔΩ το 113, ΕΔΩ το 112, EΔΩ το 111, ΕΔΩ το 110, ΕΔΩ το 109, ΕΔΩ το 108, ΕΔΩ το 107, ΕΔΩ το 106, ΕΔΩ το 105, ΕΔΩ το 104, ΕΔΩ το 103, ΕΔΩ το 102. Δείτε ΕΔΩ το 101, ΕΔΩ το 100, ΕΔΩ το 99.